Back to the top

Početna stranica

Novi video

Čarobna stvar

“Pobjednička pjesma jubilarnog 60. Splitskog Festivala, prva nagrada publike, plus nagrada za najbolji aranžman (Neno Belan).  Nastavak uspješne suradnje započete radom na Belanovom autorskom mjuziklu Bambina, gdje su se i upoznali, postavljenog na pozornicu splitskog HNK, početkom 2020.g., a u kojem Zorana Kačić Čatipović i radi kao glumica u stalnom angažmanu.”

Početna stranica 7
Neno Belan & Zorana Kačić Čatipović - ČAROBNA STVAR3:53

Od 1986.

Diskografija

Ljubav i moda – Đavoli 1986

Hallo Lulu 22 – Đavoli 1987

Ostani uz mene – Đavoli 1988

Rock ‘n’ Roll Party – Đavoli 1991

Vino noći – Neno Belan 1993

Beat na moru – Neno Belan 1994

Koncerti

Predstojeći nastupi

Nema skorih nastupa

Vijesti

Što je novoga

Iz media

Prva nagrada stručnog žirija – Večeri dalmatinske šansone 2020.

Što je novo

Prva nagrada publike za “Čarobnu stvar”!

Pobjednici ovogodišnjeg jubilarnog 60. izdanja Splitskog festivala su Neno Belan i glumica iz splitskog...

Nove pjesme

Neno Belan & Zorana Kačić Čatipović – “Čarobna stvar”

“Čarobna stvar” nastala je kao produžetak suradnje na mjuziklu “Bambina”, koji kroz hitove nastale...

Neno Belan

potpis-logo-bijeli

Sva prava pridržana Neno Belan
  [email protected]

Izrađeno sa by IDEAWeb by IV Ci logo