Back to the top

Početna stranica

Novi video

Lito umire

“Čast mi je predstaviti moju novu pjesmu ‘Lito umire’ za koju je glazbu napisao Josip Radić, moj prijatelj i kolega. Zanimljivost je da ju je napisao sa samo 16 godina (sada ima nekih dvadesetak više) i pjesma je bila izvorno napisana na engleskom jeziku. Kad sam ju čuo, momentalno sam se zaljubio i nedavno sam predložio Josipu da napravim hrvatsku verziju. On se složio, a ja sam napisao tekst. Tekst koji je melankoličan, koji govori o emociji koju čovjek osjeća kad razmišlja o nekoj svojoj davno izgubljenoj ili prošloj ljubavi.”

Lito umire - video spot
Neno Belan - Lito umire4:36

Od 1986.

Diskografija

Ljubav i moda – Đavoli 1986

Hallo Lulu 22 – Đavoli 1987

Ostani uz mene – Đavoli 1988

Rock ‘n’ Roll Party – Đavoli 1991

Vino noći – Neno Belan 1993

Beat na moru – Neno Belan 1994

Koncerti

Predstojeći nastupi

  • Kol08 Trogir Kula Kamerlengo Ulaznice
  • Kol14 Suhopolje Trg sv. Terezije 10
  • Kol22 Šibenik Šibenik
  • Kol27 Rijeka Park na križanju Kvaternikove i ulice Martina Kontuša Besplatno

Vijesti

Što je novoga

Što je novo

Prva nagrada publike za “Čarobnu stvar”!

Pobjednici ovogodišnjeg jubilarnog 60. izdanja Splitskog festivala su Neno Belan i glumica iz splitskog...

Nove pjesme

Neno Belan & Zorana Kačić Čatipović – “Čarobna stvar”

“Čarobna stvar” nastala je kao produžetak suradnje na mjuziklu “Bambina”, koji kroz hitove nastale...

Nove pjesme

CAMBI feat. Neno Belan – “Oceani ljubavi”

Nakon što su krajem ožujka predstavili novo ime, imidž i glazbeni identitet, CAMBI se...

Neno Belan

potpis-logo-bijeli

Sva prava pridržana Neno Belan
  [email protected]

Izrađeno sa by IDEAWeb by IV Ci logo