Back to the top

Početna stranica

Novi video

Zvijezde

tekst | Neno Belan glazba | Josip Radić
aranžman | Neno Belan & Josip Radić
produkcija | Neno Belan

SPOT:
produkcija | deciBel Studio
scenarij | Ana Tonković Dolenčić
snimatelj | Igor Ivanović
režija & montaža | Igor Ivanović
glumci | Iskra Jirsak & Adam Skendžić

organizatorica snimanja | Ivana Zbukvić
asistent & rasvjeta | Amir Mulić – Lima
make up | Zdenka Mihelj

Početna stranica 5
Neno Belan - Zvijezde4:40

Od 1986.

Diskografija

Ljubav i moda – Đavoli 1986

Hallo Lulu 22 – Đavoli 1987

Ostani uz mene – Đavoli 1988

Rock ‘n’ Roll Party – Đavoli 1991

Vino noći – Neno Belan 1993

Beat na moru – Neno Belan 1994

Koncerti

Predstojeći nastupi

Nema skorih nastupa

Vijesti

Što je novoga

Novi spotovi
Neno Belan & klapa Cambi - Ne volin jugo

Izašao video spot za pjesmu ‘Ne volin jugo’

Pjesma “Ne volin jugo”, koju je ljetos na 23. Večerima dalmatinske šansone Neno Belan...

Iz media

Prva nagrada stručnog žirija – Večeri dalmatinske šansone 2020.

22.08.2020. – Šibenik, pjesma “Ne volin jugo” dobila je prvu nagradu ocjenjivačkog žirija na...

Što je novo

Prva nagrada publike za “Čarobnu stvar”!

Pobjednici ovogodišnjeg jubilarnog 60. izdanja Splitskog festivala su Neno Belan i glumica iz splitskog...

Neno Belan

potpis-logo-bijeli

Sva prava pridržana Neno Belan
  [email protected]

Izrađeno sa by IDEAWeb by IV Ci logo