Back to the top

Početna stranica

Neno Belan

NOVI SPOT- "Teško je"

‘Iz različitih uzroka i pobuda, sve više ljudi živi lažnim životima, počevši od profila na mrežama pa do skrivanja vlastitih nedostataka, neuspjeha, slabosti – osobnosti uopće. S druge strane imamo pandemiju zbog koje se bukvalno skrivamo jedni od drugih. S tom razlikom da ćemo se maski koje nas štite od bolesti jednom riješiti, ali ovih koje si sami stavljamo – teško.” – rekla je Ines Prajo, autorica teksta, prema kojem je scenarij napisala Ana Tonković Dolenčić. Režiseri Igor Ivanović i Marko Zeljković Zelja na jednostavan su, no vrlo efektan način vizualno prenijeli tematiku pjesme.  

placeholder
Neno Belan - Teško je3:53

Od 1986.

Diskografija

Ljubav i moda – Đavoli 1986

Hallo Lulu 22 – Đavoli 1987

Ostani uz mene – Đavoli 1988

Rock ‘n’ Roll Party – Đavoli 1991

Vino noći – Neno Belan 1993

Beat na moru – Neno Belan 1994

Koncerti

Predstojeći nastupi

Nema skorih nastupa

Vijesti

Što je novoga

Novi spotovi
Neno Belan & klapa Cambi - Ne volin jugo

Izašao video spot za pjesmu ‘Ne volin jugo’

Pjesma “Ne volin jugo”, koju je ljetos na 23. Večerima dalmatinske šansone Neno Belan...

Iz media

Prva nagrada stručnog žirija – Večeri dalmatinske šansone 2020.

22.08.2020. – Šibenik, pjesma “Ne volin jugo” dobila je prvu nagradu ocjenjivačkog žirija na...

Što je novo

Prva nagrada publike za “Čarobnu stvar”!

Pobjednici ovogodišnjeg jubilarnog 60. izdanja Splitskog festivala su Neno Belan i glumica iz splitskog...

Neno Belan

potpis-logo-bijeli

Sva prava pridržana Neno Belan
  [email protected]

Izrađeno sa by IDEAWeb by IV Ci logo