Back to the top

Početna stranica

Novi video

Ne volin jugo

“Pjesma “Ne volin jugo”, koju je ljetos na 23. Večerima dalmatinske šansone Neno Belan izveo s vokalnom skupinom CAMBI. i za koju je prvi put u karijeri u Šibeniku osvojio prvu nagradu ocjenjivačkog suda, ispričana je i vizualno. Redatelj spota Matko Petrić priču za ovu bluzersku pjesmu smjestio je na otok Biševo i u mali dalmatinski gradić Omiš, a različitim je tehnikama te lokacije prilagodio sjetnom, kišnom ugođaju i ubacivanjem starih Belanovih snimki spojio prošlost i sadašnjost.”

Početna stranica 5
Neno Belan & Cambi - NE VOLIN JUGO3:17

Od 1986.

Diskografija

Ljubav i moda – Đavoli 1986

Hallo Lulu 22 – Đavoli 1987

Ostani uz mene – Đavoli 1988

Rock ‘n’ Roll Party – Đavoli 1991

Vino noći – Neno Belan 1993

Beat na moru – Neno Belan 1994

Koncerti

Predstojeći nastupi

Nema skorih nastupa

Vijesti

Što je novoga

Novi spotovi
Neno Belan & klapa Cambi - Ne volin jugo

Izašao video spot za pjesmu ‘Ne volin jugo’

Pjesma “Ne volin jugo”, koju je ljetos na 23. Večerima dalmatinske šansone Neno Belan...

Iz media

Prva nagrada stručnog žirija – Večeri dalmatinske šansone 2020.

22.08.2020. – Šibenik, pjesma “Ne volin jugo” dobila je prvu nagradu ocjenjivačkog žirija na...

Što je novo

Prva nagrada publike za “Čarobnu stvar”!

Pobjednici ovogodišnjeg jubilarnog 60. izdanja Splitskog festivala su Neno Belan i glumica iz splitskog...

Neno Belan

potpis-logo-bijeli

Sva prava pridržana Neno Belan
  [email protected]

Izrađeno sa by IDEAWeb by IV Ci logo