Nakon što su krajem ožujka predstavili novo ime, imidž i glazbeni identitet, CAMBI se vraćaju s novom suradnjom i toplim ljetnim zvukom. Ovog puta udružili su snage s pop legendom Nenom Belanom koji im se pridružio na njegovoj uspješnici “Oceani ljubavi”.

“Pjesma je originalno nastala za dječju predstavu “Burratino” 2010. godine u Šibeniku i po završetku rada na predstavi napisao sam novi tekst pod nazivom “Oceani ljubavi” i ta pjesma je postala najvrćenija pjesma u Hrvatskoj te godine. Deset godina poslije novo ruho dali su joj dečki iz Cambija s kojima je bio izniman užitak surađivati. Ova suradnja i nova verzija pjesme pokazatelj su da “Oceani ljubavi” postaju već jedan klasik pop glazbe.” – riječi su Nene Belana.

Ukulele, mandoline i harmonike udružene s osam moćnih vokala Cambija isprepletene su u predivnoj vizualnoj priči redatelja Milana Latkovića snimanoj prošlog tjedna u trogirskom akvatoriju.

Malena dva otočića Čelice postali su kulisa za bajkovitu romansu u kojoj su se našli splitska glumica Uršula Ana Najev i vodeći vokali Cambija Sandro Gerbec, Joško Tranfić, Luka Čulić i Jure Nikolić.

Dobitnica nagrade “Zlatni Studio” za novo kazališno lice i solisti Cambija ispričali su dojmljivu glazbenu i vizualnu priču koja je pokrenula i spojila dva otočića, a nadamo se da će i sve vas koji ćete slušati i gledati “Oceane ljubavi”.

Nove pjesme Novi spotovi